Pionier in rechtsbijstand

Medewerker aan het woord: Joey Pante

Bij D.A.S. Rechtsbijstand zijn 276 werknemers aan de slag. Wij laten er één aan het woord: Joey Pante

 

« Het grootste falen is niet de moed hebben om te durven »Dienst:
 Onderschrijving & Polisbeheer

Functie: beheerder productierekeningen

Leeftijd: 21 jaar

Aantal jaren bij D.A.S.: 3 jaar

Op 18-jarige leeftijd begon Joey haar professionele leven bij D.A.S. Ze evolueerde snel binnen de dienst productie en oefent momenteel de functie ‘beheerder productierekeningen’ uit. Joey omschrijft zichzelf als "een nauwgezet, onafhankelijk en perfectionistisch persoon” en houdt van uitdaging en afwisseling. In haar vrije tijd gaat ze op zoek naar verrijking en ontdekkingen.

Joey, wat houdt de job van een "beheerder productierekeningen" in?

De rol van beheerder productierekeningen is een veelzijdige functie waarbij ik vooral de makelaarsagentschappen beheer. De taken zijn heel gevarieerd: contactgegevens van de makelaar wijzigen, een login tot het makelaarsplatform van D.A.S. bezorgen of boekhoudkundige informatie aanleveren. Ook wanneer een agentschap een portefeuille overneemt, een nieuwe producentenrekening wenst te openen of vragen heeft over zijn overeenkomst, sta ik paraat. 

Hierdoor werk ik heel vaak samen met de collega’s van de dienst productie, boekhouding en de sales afdeling (zoals de Area Managers).

En hoe ben je 3 jaar geleden bij D.A.S. terechtgekomen?

Ik kwam net van de middelbare school en wilde aan het werk, dus zocht ik een job.

Ik vond een vacature bij D.A.S. als « Productiemedewerker», waarop ik onmiddellijk heb gesolliciteerd. Ik verwachtte niet meteen antwoord, maar kreeg enkele dagen later toch bericht van de personeelsdienst waarin stond dat ik voor de functie was geselecteerd. 

Zo ben ik uiteindelijk bij D.A.S. terechtgekomen en ben daar nog steeds erg blij mee. D.A.S. heeft mij doen groeien op allerlei vlakken.

Toen het coronavirus zijn intrede deed in België, besloot D.A.S. snel het thuiswerken in te lassen. Hoe heb je die periode ervaren en hoe ervaar je die nu? 

Ik vond de reactie van D.A.S. op de crisis indrukwekkend. De situatie werd zeer snel geregeld.

In het begin was thuiswerken best aangenaam. Laten we eerlijk zijn, het feit dat we ons 's morgens niet moesten klaarmaken om naar kantoor te gaan was best prettig. We hadden plots meer vrije tijd. 

Dit gevoel duurde maar even. Na een paar maanden werd het gebrek aan sociaal contact voelbaar. Gelukkig moeten we maar op een paar knoppen duwen om met een collega te kunnen bij te praten over de telefoon. 

Via deze weg wil ik ook onze teamleaders bedanken om hun team zo te ondersteunen en hun best te doen om het telewerken aangenaam en vooral draaglijk te houden. 

Op dit moment hoop ik dat we snel weer een "normaal" leven kunnen leiden en dat we de collega’s terug kunnen zien op kantoor. 

Wat was een belangrijk of mooi moment voor jou bij D.A.S.?

Een belangrijk moment voor mij, was toen ik de functie overnam van een geweldige collega die nu met pensioen is.

De verandering van functie heeft voor mij aangetoond dat D.A.S. en mijn teamleader in mij geloven, vertrouwen hebben in mij en tevreden zijn met mijn werk. Ze hebben me de kans gegeven en geven mij nog steeds de kans om te groeien.

Daarnaast zijn de tevredenheid en de erkenning van makelaars en mijn collega's belangrijk. Als de makelaar blij is, ben ik blij. Klinkt streverig, maar dat is wat me echt motiveert.

Heel erg bedankt voor jouw tijd. Kan je ter afsluiting nog een citaat meegeven dat voor jou klopt? 

"Het grootste falen is niet de moed hebben om te durven.” 

Je moet altijd over je grenzen heen gaan en uit je comfortzone stappen om op persoonlijk en professioneel vlak te evolueren en om mooie dingen te beleven, daarom is deze quote voor mij een motto. 

Bedankt dat we jou beter mochten leren kennen, Joey!

 

Wil je net als Joey bij D.A.S. werken? Bekijk onze vacatures!

 

Onze laatste artikels

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze nuttige adviezen.

Medewerker aan het woord: Catherine Losson
30/08/2021 12:11
Medewerker aan het woord: Catherine Losson
Lees meer
Waarom een volledige rechtsbijstand voor medische of paramedische dienstverleners belangrijk is
05/07/2021 15:11
Waarom een volledige rechtsbijstand voor medische of paramedische dienstverleners belangrijk is
Lees meer
D.A.S. Legal Advisors geven raad: mogen we alles zeggen op Facebook?
01/07/2021 11:36
D.A.S. Legal Advisors geven raad: mogen we alles zeggen op Facebook?
Lees meer
De nieuwe Indicatieve Tabel 2020 is er!
17/06/2021 12:30
De nieuwe Indicatieve Tabel 2020 is er!
Lees meer